Grci nude milijun eura

Ipak ne ide u Maksimir? Marin Leovac sve bliži PAOK-u

Ivan Volarić

Grci su navodno spremni u taj transfer uložiti milijun eura. Ako je to istina onda ne treba isključiti mogućnost da na Kantridi tijekom idućih dana omoguće igraču koji ulazi u 27-godinu da ostvari transfer kojim se nada osigurati svoju egzistenciju



Marin Leovac po svemu sudeći ni iz trećega pokušaja neće završiti u Maksimiru. Svojevremeno su ga nudili menadžeri dok je igrao za bečku »Austriju«, no braća Mamić tada su samo odmahnula rukom.


Prošloga proljeća uloge su se okrenule. Mamići su željeli Leovca, ali niti je Leovac želio njih, niti je »Rijeka« bila zainteresirana za taj transfer. Posljednjih dana dogodio se novi pokušaj sljubljivanja Leovca i »modrih«. 


»Rijeka« je za Leovca tražila Pivarića ili milijun i pol eura, lijevi bek »modrih« navodno je glatko odbio biti dijelom tog posla, a u Maksimiru u ovom trenutku nisu dovoljno financijski moćni da mogu tek tako uložiti taj iznos u igrača. 




Leovac im ionako nije prijeko potreban, a i ne bi bio na raspolaganju za sve europske utakmice (tek od skupina LP ili EL). Povrh svega toga ne treba zanemariti činjenicu da je Leovcu prva želja odlazak u inozemstvo i da trenutno na Kantridi raspolažu s ozbiljnim upitom za svojeg lijevonogog braniča iz Grčke.


Riječ je o PAOK-u Igora Tudora. Grci su navodno spremni u taj transfer uložiti milijun eura. Ako je to istina onda ne treba isključiti mogućnost da na Kantridi tijekom idućih dana omoguće igraču koji ulazi u 27-godinu da ostvari transfer kojim se nada osigurati svoju egzistenciju.