Antonio Pejanović

Igrom možda nismo zaslužili dobiti Krk, ali iskoristili smo svoje prilike

Ivan Volarić

Nikola Totić (Krk) i Antonio Pejanović (Opatija)/M. ANIČIĆ

Nikola Totić (Krk) i Antonio Pejanović (Opatija)/M. ANIČIĆ

Naravno da je posebno slatko zabiti svojima, a posebno kada se uzme u obzir način na koji smo se rastali - rekao je Antonio Pejanović, napadač Opatije



OPATIJA Antonio Pejanović, napadač Opatije, nije krio zadovoljstvo nakon što je s dva pogotka presudio svojoj bivšoj momčadi u polufinalu županijskog Kupa.


– Naravno da je posebno slatko zabiti svojima, a posebno kada se uzme u obzir način na koji smo se rastali. Nije da smo igrom baš zaslužili dobiti utakmicu, činjenica je da su oni bili malo bolji, ali mi smo iskoristili svoje prilike. Napokon smo igrali pred dosta publike, očito je da su se naši navijači zaželjeli ovakvih utakmica. Lijepo je izaći pobjednikom u susjedskom derbiju. Finale s Grobničanom? Neće biti lako, dobivaju sve s pet, šest razlike u Četvrtoj HNL, izbacili su Orijent u polufinalu, ali mi smo ipak Treća liga… – rekao je Pejanović.


Robert Brdar, strijelac za Krčane, nije krio svoje razočaranje. Porazom i suđenjem. Boduli su bili ogorčeni izvedbom suca Linića i njegovih pomoćnika.




– Cijelu utakmicu smo bili bolji, pošteno smo odradili utakmicu, a onda dobijemo gol u 90. minuti… Nikad ne komentiram suđenjem, ali ovoga puta stvarno moram reći da je bilo katastrofalno. Sudac jednostavno nije imao isti kriterij kod dosuđivanja prekršaja – rekao je napadač Krka.