Formalno preuzimanje

Igor Budan novi sportski direktor Spezije

Marko Cvijanović

Moj prvi zadatak je zadržati na okupu momčad koja je prošle sezone napravila dobar posao, rekao je Budan



RIJEKA Igor Budan novi je sportski direktor »Spezije«. Budan je i cijele protekle sezone obnašao svoju dužnost pomoćnika sportskog direktora Guida Angelozzija kao da je prvi čovjek kluba zadužen za struku, a budući je Angelozzi postao tehnički direktor »Sassuola«, valjalo je samo obaviti formalnost i u opisu Budanova posla izuzeti riječ pomoćnik.


– Pretpostavljao sam da će tako biti, ali trebalo je pričekati da se obave neke formalnosti. Ništa se u mom poslu neće previše promijeniti, jer sam se i do sada maksimalno trudio svojim iskustvom pomoći »Speziji«. Tako će biti i nadalje, s tom razlikom što će moja odgovornost biti još veća. Zahvaljujem klupskim čelnicima koji su mi ukazali povjerenje, vjerujem da ga neću iznevjeriti.


Moj prvi zadatak je zadržati na okupu momčad koja je prošle sezone napravila dobar posao, do kraja kolovoza pokušat ćemo angažirati još neke igrače koji će pojačati momčad – rekao je Budan, inauguraciji kojega je svjedočio i predsjednik »Spezije« i »Rijeke« Damir Mišković.