Presica uoči Dinama

IGOR BIŠĆAN: Kod mene nema posebnih emocija, a ne znam kako će biti kada krene utakmica…

Portal Novilist.hr

Što se rezultat tiče, teško je nešto reći i prognozirati. Ponekad možeš biti zadovoljan s remijem, ponekad i nezadovoljan, a sve ovisno o tome kako će se razvijati utakmica - rekao je trener Rijeke



RIJEKA Trener Igor Bišćan i napadač Mirko Antonio Čolak izašli su ispred novinara na presicu na Rujevici uoči subotnjeg derbija s Dinamom.


– Ovo je posebna utakmica iz više razloga. Dinamo kao najtraktivniji i najkvalitetniji suparnik izaziva veliki publicitet i pozornost. Iz igračkih dana pamtim da su utakmice na Kantridi uvijek bile interesantne, tako će biti i ova. Nama je ovo prilika da vidimo gdje smo u odnosu na njih. Oni su napravili veliki iskorak i dosegnuli zavidnu razinu. Vjerujem da smo ovim rezultatima u posljednje vrijeme dosegnuli potrebnu razinu, kao i potrebno samopouzdanje, neophodno da se kvalitetno suprostavimo Dinamu. Vjerujem u svoje dečke i da uz pomoć publike možemo odigrati ozbiljnu utakmicu i polučiti dobar rezultat – rekao je Bišćan i suočio se s logičnim pitanjem: bude li se kod njega posebne emocije uoči ogleda sa svojim Dinamom.


– Iskreno i nema posebnih emocija, pripremam se kao i za svaku drugu utakmicu. Da li će biti tako kada krene utakmica ne znam. Prvi put vodim utakmicu protiv Dinama. Što se rezultat tiče, teško je nešto reći i prognozirati. Ponekad možeš biti zadovoljan s remijem, ponekad i nezadovoljan, a sve ovisno o tome kako će se razvijati utakmica – dodao je Bišćan i nizao komplimente na račun svojega kolege Nenada Bjelice.




– Imali smo puno međusobnih okršaja za igračkih dana. Za ovo vrijeme koliko je trener pokazao je jako puno i od Dinama napravio ozbiljnu ekipu na europskoj razini što mnogi prije njega nisu uspjevali. Njemu je to uspjelo u kratko vremenu. Na tome mu treba odati priznanje jer to nije jednostavno. Dinamo izgleda jako dobro i čestitam njemu i suradnicima na dobrim rezultatima – rekao je trener Rijeke.