Debi za zaborav

Heber upisao prvi MLS nastup u domaćem remiju New Yorka protiv Montreala

P. N.

Heber

Heber

Heber je ušao u igru u 63. minuti umjesto Jesusa Medine, ali ni to nije pomoglo njegovu New Yorku Cityju da u petom nastupu ove sezone upiše prvu pobjedu. Montreal je iako s igračem manje od 70. minute uspio sačuvati mrežu i odnijeti bod iz New Yorka.



RIJEKA Donedavni napadač Rijeke Brazilac Heber upisao je svoje prve MLS minute. Heber je ušao u igru u 63. minuti umjesto Jesusa Medine, ali ni to nije pomoglo njegovu New Yorku Cityju da u petom nastupu ove sezone upiše prvu pobjedu. Montreal je iako s igračem manje od 70. minute uspio sačuvati mrežu i odnijeti bod iz New Yorka. Kako se Heber predstavio tamošnjoj publici najbolje govori jedan komentar na klupskoj faceboku stranici…


– Ne samo da nije pomogao da konačno nekoga pobijedimo, nego nije ni skrenuo pozornost na sebe: Ej tu sam, na terenu, ušao sam u igru… – napisao je jedan razočarani navijač koji naravno nije uzeo u obzir činjenicu da je ovo prvi nastup brazilskog napadača nakon višemjesečne stanke i da sigurno još nije u pravoj formi.


Španjolski trener Domenec Torrent Font jednostavno nema vremena za čekanje. Njegova momčad osvojila je četiri boda iz četiri remija i postigla tek – četiri pogotka. Navijači i novinari su počeli zazivati njegovu smjenu pa je jasno da upravo u Heberu vidi svoju kartu za opstanak i pobjede.