Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 6° 1
Sutra: 6° 6° 1
16. siječnja 2019.
Sporazumni raskid ugovora

Hajduk razriješio Kopića koji je završio u bolnici, Eriksson mogući nasljednik!

Sven Goran Eriksson/Foto REUTERS
Sven Goran Eriksson/Foto REUTERS
Autor:
Objavljeno: 6. rujan 2018. u 13:29 2018-09-06T13:29:00+02:00

Donijeli smo ovu odluku nakon dodatnih konzultacija s gospodinom Kopićem. Uvjereni smo da je ovo bilo najbolje rješenje za Klub, a našem dosadašnjem treneru i njegovim suradnicima zahvaljujemo i želimo puno uspjeha u daljnjoj karijeri - istaknuo je predsjednik Uprave HNK Hajduk Jasmin Huljaj

SPLIT Željko Kopić više ni službeno nije trener Hajduka.  Na Hajdukovim stranicama objavljene su izjave sada već bivšeg trenera i predsjednika kluba. 

- Živio sam Hajduk deset mjeseci najintenzivnije moguće, a rastanak je također bio upravo takav. Hvala predsjedniku Huljaju i cijelom klubu, mišljenja sam da je rastanak u ovom trenutku najbolje rješenje - kazao je sad već bivši trener Bijelih Željko Kopić. 

- Donijeli smo ovu odluku nakon dodatnih konzultacija s gospodinom Kopićem. Uvjereni smo da je ovo bilo najbolje rješenje za Klub, a našem dosadašnjem treneru i njegovim suradnicima zahvaljujemo i želimo puno uspjeha u daljnjoj karijeri - istaknuo je predsjednik Uprave HNK Hajduk Jasmin Huljaj.

Inače, koliko teško je Kopić primio cijelu ovu situaciju potvrđuje i to da je u jutarnjim satima četvrtka završio u splitskoj hitnoj zbog boli u predjelu prsiju. Procurilo je da bi Kopića mogao naslijediti i legendarni Šveđanin Sven Goran Eriksson čije usluge su navodno ponuđene vodstvu splitskoga kluba.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka