Vrijedna obljetnica

HNS podržao proslavu stogodišnjice Orijenta 1919

Ivan Volarić

Marinko Koljanin/S. DRECHSLER

Marinko Koljanin/S. DRECHSLER

Imamo dogovor da za boravka naše reprezentacije u Rijeci tijekom idućega tjedna detaljnije naše planove oko proslave prezentiramo i predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru – rekao je dopredsjednik kluba Marinko Koljanin



RIJEKA Na Krimeji proteklih dana nije sve bilo isključivo u znaku promjene na čelu stručnoga stožera prve momčadi (Marin Mikac umjesto Danila Butorovića). Ambiciozno klupsko vodstvo, konkretnije dopredsjednik kluba Marinko Koljanin, prezentirao je vodstvu HNS-a projekt novoga Orijenta i što nije ništa manje bitno, želju da se iduće godine dostojno proslavi vrijedna klupska obljetnica – sto godina postojanja kluba s Krimeje.


– Razgovarao sam s Kustićem, Srebrićem, Šprajcerom, Vrbanovićem, a poklopilo se da je u to vrijeme u prostorijama saveza bio i izbornik Zlatko Dalić. Svi pozdravljaju projekt Orijenta, veseli ih što se pojavio klub koji u dogledno vrijeme ima ambicije iskoračiti iz Treće lige – zapad u Drugu HNL, jer već tri godine niti jedan klub iz te lige nije iskoristio mogućnost promocije u viši rang natjecanja. Osim toga, dobili smo i veliku podršku Saveza oko organizacije proslave stogodišnjice kluba što je nama jako bitno. Imamo dogovor da za boravka naše reprezentacije u Rijeci tijekom idućega tjedna detaljnije naše planove oko proslave prezentiramo i predsjedniku HNS-a Davoru Šukeru – rekao je Koljanin.