Osječki stručnjak

Zekić: Nije ugodno igrati protiv ekipe koja kažnjava svaku grešku

Ivan Volarić



Zoran Zekić prišao je novinarima nakon presice i u šali dobacio »veći mi se malo gadite…«. Da, »Rijeka« svakom malo stane na put osječkom stručnjaku, koji je jednu polusezonu odradio u riječkom napadu.


– Za neutralne gledatelje utakmica je bila zanimljiva, što se nas tiče protiv ovakve momčadi kao što je »Rijeka« ušli smo prenervozno i napravili jako puno grešaka na otvaranju igre i u pasu. Pogledao sam sva tri gola, ne smiješ to raditi ni protiv slabijih protivnika, a kamoli »Rijeke«. Ne znam što bih rekao, osim da se to što smo mi napravili ne smije događati ozbiljnim igračima i klubovima – rekao je Zekić i ponudio svoje viđenje utrke za naslov s naglaskom na »Rijeku«.


– »Rijeka« se postavila kao momčad koja na prvom mjestu. Kada stojiš uz aut liniju i kada igraš protiv »Rijeke« nije ti baš ugodno, jer koliko god kada igraš, dobro znaš da će svaku tvoju grešku kazniti. Strahovito su jaki u tranziciji. Veseli me stoga što smo dali dva gola momčadi koja je cijele jeseni primila ukupno osam golova – utješio se Zekić.