Iz Engleske u Španjolsku

GOTOVA STVAR Sjajni Brazilac ipak stiže u Barcu. Transfer je težak 150 milijuna eura

Hina

Dnevnik Sport, koji ima sjedište u Barceloni, u utorak je na svom internetskom portalu objavio da je prelazak Coutinha u »blaugranu« praktično gotova stvar,



Iako je Liverpool u kolovozu odbio Barceloninu ponudu od 130 milijuna eura za brazilskog veznjaka Philippea Coutinha (25), čini se da će se u zimskom prijelaznom roku ipak ostvariti taj transfer.


Dnevnik Sport, koji ima sjedište u Barceloni, u utorak je na svom internetskom portalu objavio da je prelazak Coutinha u »blaugranu« praktično gotova stvar, te da će vrijednost transfera iznositi 150 milijuna eura.


Inače, Liverpool je 2013. godine Interu platio deset milijuna eura za brazilskog nogometaša.




U prilog tome da je prelazak Coutinha u Barcu gotova stvar ističe se i gaf Nikea koji je proteklog vikenda na svom službenom »websiteu« objavio prodaju Barcelonina dresa sa Coutinhovim imenom, a Nike je sportski sportski sponzor i Barce i Coutinha.


Također, Coutinho nije bio u sastavu »redsa« u ponedjeljak u prvenstvenom susretu protiv Burnleyja, a vjerojatno ga neće biti ni u petak u utakmici FA kupa protiv Evertona.


Službeno verzija glasi da se radi o lakšoj ozljedi mišića, ali poznavatelji prilika ističu da se ne želi riskirati sa mogućom težom ozljedom koja bi ugrozila transfer.