Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 2n
Sutra: 7° 7° 2n
27. siječnja 2020.
Novi trener Orijenta 1919

Fausto Budicin preuzima prvu momčad Krimejčana

Fausto Budicin
Fausto Budicin
Autor:
Objavljeno: 27. ožujak 2019. u 14:40 2019-03-27T14:40:00+01:00

U posljednjih tjedan dana uložili smo maksimalne napore, bilo je puno špekulacija, međutim Fausto Budicin nam je bio prvi izbor - rekao je Marinko Koljanin, dopredsjednik Orijenta 1919.

RIJEKA Fausto Budicin novi je trener nogometaša Orijenta 1919! Stigla je i službena potvrda te informacije nakon sastanka dosadašnjeg trenera starijih pionira Rijeke i vodstva krimejskog trećeligaša, predsjednika Saše Matijaša i dopredsjednika Marinka Koljanina.

- U posljednjih tjedan dana uložili smo maksimalne napore, bilo je puno špekulacija, međutim Fausto Budicin je bio naš prvi izbor. Bilo je to tehnički teško sve izvesti, ali zahvaljujući korektnoj reakciji vodstva HNK Rijeke, kojima se zahvaljujemo, Fausto će sutra biti i službeno predstavljen na presici kao trener Orijenta 1919. Budicin je mladi i ambiciozni trener. Rijeka je nama i Faustu izašla u susret kroz raskid ugovora - rekao je Marinko Koljanin, dopredsjednik Orijenta 1919 i dometnuo kako je suradnja s nekadašnjim braničem Rijeke dogovorena do ljeta, a postoji obostrana želja je da se onda produži i na iduću sezonu.

Budicinovo predstavljanje zakazano je u četvrtak od 11 sati na Krimeji.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu