Novi angažman

Fatih Terim više nije izbornik turske nogometne reprezentacije, preuzima Tudorov posao u Galatasarayu

Ivana Vaupotić

Reuters

Reuters

Naime, prije mjesec dana Terim je imao okršaj s Ardom Turanom iz Barcelone, koji je tada najavio oproštaj od reprezentacije. Na koncu se ispostavilo da je Terim taj koji mora otići



Fatih Terim više nije izbornik turske nogometne reprezentacije, koja se u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji nalazi u skupini I, zajedno s Hrvatskom.


Prekaljeni stručnjak sporazumno je razskinuo ugovor s Turskim nogometnim savezom, a njegov zadnji mandatna čelu izabrane vrste ostat će obilježen sukobom s najboljim igračima.


Naime, prije mjesec dana Terim je imao okršaj s Ardom Turanom iz Barcelone, koji je tada najavio oproštaj od reprezentacije. Na koncu se ispostavilo da je Terim taj koji mora otići.




Hrvatsku 5. rujna ove godine očekuje gostovanje kod Turske, u sklopu kvalifikacija za SP. Utakmica će se igrati u Eskisehiru, a zagrebački dvoboj istih suparnika završio je bez pobjednika – 1:1. Prema najavama iz Istanbula, Turski nogometni savez će u najkraćem roku naći novog izbornika.


Fatih Terim bi se opet mogao uplesti u sudbinu jednog Hrvata. Naime, turski mediji tvrde da će on u idućih tjedan dana sigurno zamijeniti Igora Tudora na klupi Galatasaraya.