Veliki bod

FILIP BRADARIĆ: Utakmica protiv Reala u Madridu je najveća u mojoj dosadašnjoj karijeri

P. N.

Luka Modrić i Filip Bradarić/www.realmadrid.com

Luka Modrić i Filip Bradarić/www.realmadrid.com

Vidio sam se s Lukom i prije i poslije utakmice, popričali smo, dao mi je nekoliko korisnih savjeta. Razmjenili smo dresove, čestitamo mi je na odličnoj igri. Ako budem ovako nastavio i nadalje nadam se da ću biti na popisu putnika izbornika Dalića za EURO - rekao je bivši kapetan Rijeke i Hajduka



VIGO Filip Bradarić, bivši igrač Hajduka i Rijeke, te reprezentativac Hrvatske, istrčao je od prve minute u dresu Celte u gostujućem remiju kod Real Madrida.


– Utakmica protiv Reala na Santiago Bernabeu mi je najveća u karijeri! Nije bilo treme, samo one pozitvne. Neopisiv je osjećaj istrčati na legendarom stadionu, igrati protiv najzvučnijih i najskupljih zvijezda “kraljevskog” kluba – kaže Bradarić koji je sudjelovao u akciji kod prvoga gola svoje momčadi.


– Zasluženo smo osvojili bod, odigrali smo odličnu utakmicu. Pobjeda u prošlom kolu na našem stadiona protiv Seville podigla nam je samopouzadnje. Gubili smo na toj utakmici sa 1:0, uspjeli smo u završnici postići dva gola i doći do vrijedne pobjede. Trener Garcia uoči sraza na Bernabeu uvjerovao nas je da možemo ostati neporaženi što smo ostvarili. Imamo puno bolju momčad nego što to pokazuje ljestvica. Mnogi se čude što se nalazimo među momčadima koje se bore za ostanak u La Ligi. Pogodak? To uvježbavamo na treningu, uistinu je to bila odlična akcija, iz tri poteza smo stigli do vodećeg gola. Maestralno smo odigrali prvo poluvrijeme, u drugom smo malo pali. Nije lako protiv Reala cijeli susret odigrati na visokoj razini.




Španjolski mediji su nahvalili Filipa, jedan od tamošnjih kolega ustvrdio je da je Bradarić “igrač s taktičkom pločom u glavi”.


– Svi ti medijski natpisi i pohvale mi gode. Isto tako gode mi pohvale trenera Garcije, stručnog stožera, čelnika kluba, suigrača i navijača. Malo ekipa napusti Bernabeu bez poraza. Moje je da igram što mogu bolje, vjerujem da će tako i biti, Treba mi vremena da se priviknem na suigrače. 


Vjerojatno je posebno emotivan bio susret s Lukom Modrićem. 


– Vidio sam se s Lukom i prije i poslije utakmice, popričali smo, dao mi je nekoliko korisnih savjeta. Razmjenili smo dresove, čestitamo mi je na odličnoj igri. Ako budem ovako nastavio i nadalje nadam se da ću biti na popisu putnika izbornika Dalića za EURO – rekao je Bradarić.