Prva HNL

Dinamo i Osijek remizirali

Hina

Snimio Darko JELINEK

Snimio Darko JELINEK

U susretu 8. kola Prve HNL u Zagrebu su nogometaši Dinama i Osijeka odigrali 1-1 (0-1), a Zagrepčani su izbjegli prvi poraz sezone pogotkom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade



ZAGREB U susretu 8. kola Prve HNL u Zagrebu su nogometaši Dinama i Osijeka odigrali 1-1 (0-1), a Zagrepčani su izbjegli prvi poraz sezone pogotkom u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.


Čileanac Angelo Henriquez doslovce je u posljednjim sekundama dvoboja uspio prihvatiti i pogoditi mrežu gostiju, koji su bili nadomak velikog iznenađenja.


Osječani su u 17. minuti šokirali zagrebačku momčad lijepom akcijom koju je okončao Eros Grezda neobranjivim šutom u suprotni kut. U 55. minuti dosuđen je kazneni udarac nakon što je Mudražija srušio Antolića. Soudanijev udarac s »bijele točke« vratar Malenica je uspio obraniti, a u nastavku Hodžić promašuje prazna vrata.




Utakmica će se pamiti i po tome što se nakon više od dvije godine suspenzije na teren vratio veznjak Dinama i makedonske reprezentacije Arijan Ademi, koji je ušao u igru u 58. minuti.


Dinamo je povećao svoju prednost i sada vodi s 30 bodova, pet više od Rijeke, dok je sada treći s 21 bodom.


Pred 2000 gledatelja na stadionu Maksimir sudio je Zebec iz Cestice.


Strijelci: 0-1 Grezda (17), 1-1 Henrique