Suludi ples milijuna

Diego Costa odlazi za 127 milijuna funti? Vlasnik Tianjin Quanjiana: ‘Možemo dovesti koga poželimo’

Hina

Reuters

Reuters

Možemo dovesti koga kod želimo«, kazao je Shu Yuhui, vlasnik Tianjin Quanjiana, kojeg trenira bivši talijanski reprezentativni stoper Fabio Cannavaro



Iako je u siječnju propao transfer napadača Chelseaja Diega Coste (28) u kineski Tianjin Quanjian, vlasnik kineskog prvoligaša Shu Yuhui siguran je da će se to ostvariti u ljeto ove godine. 


Kineski klub ponudio je Chelseaju odštetu od 90 milijuna funti, a Diegu Costi plaću od 85 milijuna funti za tri sezone, na što je Costa navodno pristao.


No, Chelsea je odbio pustiti Costu koji je jedan od ključnih igrača u pohodu na naslov prvaka Engleske, ali britanski mediji u utorak tvrde će se ovaj transfer ipak dogoditi ovog ljeta, te da će londonski klub zaraditi čak 127 milijuna funti odštete.




»Kontaktirali smo Diega Costu i još neke zvijezde, pa ćemo vidjeti tko će nam se pridružiti u lipnju.


No, bitno je reći da nema limita kad je u pitanju novac za igračka pojačanja, možemo dovesti koga kod želimo«, kazao je Shu Yuhui, vlasnik Tianjin Quanjiana, kojeg trenira bivši talijanski reprezentatvni stoper Fabio Cannavaro, a najveće zvijezde su brazilski napadač Alexandre Pato i belgijski veznjak Axel Witsel.


Treba reći da je hrvatski stručnjak Dražen Besek nepunih šest mjeseci (prosinac 2014. – svibanj 2015.) bio trener Tianjin Quanjiana, koji je tada bio u drugoj kineskoj ligi.