Izvoršni odbor HNS-a

Dalić potvrđen samo za kvalifikacije, poznato gdje će Hrvatska igrati ključnu utakmicu za SP

Ivana Vaupotić

Davor Šuker, Foto: D. LOVROVIĆ

Davor Šuker, Foto: D. LOVROVIĆ

Pohvalio bih maksimalno poštenje i ljubav prema reprezentaciji koje je pokazao Zlatko Dalić. niti u jednom trenutku nije spominjao ugovor, potpuno je usredotočen na naš nastup u dodatnim kvalifikacijama, zaključio je Šuker



Izvršni odbor HNS-a danas je odlučio da će Zlatko Dalić voditi reprezentaciju u dodatnim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.


– U subotu smo razgovarali u Varaždinu i Zlatko je bio vrlo korektan. Dogovorili smo se da ćemo nakon završetka ovog kvalifikacijskog ciklusa sjesti za stol i vidjeti kako dalje. 


Zlatko neće imati ni ugovor ni nagrade sve dok to ne završi – istaknuo je predsjednik HNS-a Davor Šuker na press konferenciji nakon sjednice IO.Također je odlučeno da će Hrvatska svoju domaću utakmicu dodatnih kvalifikacija igrati na stadionu Maksimir a određen su i cijene ulaznica. Tako će donji dio zapadne tribine koštati 200 kuna, gornji dio zapadne i istočna 100 kuna te južna i sjeverna tribina 60 kuna.Šuker je iskoristio priliku i pozvao navijače da dođu u velikom broju i podrža reprezentaciju. – Ne volim razmišljati o varijanti da se nećemo plasirati na SP. Vjerujem da će Hrvatska u dodatnim kvalifikacijama pokazati svoje pravo lice bez obzira na suparnika kojeg dobijemo u ždrijebu.Pohvalio bih maksimalno poštenje i ljubav prema reprezentaciji koje je pokazao Zlatko Dalić. niti u jednom trenutku nije spominjao ugovor, potpuno je usredotočen na naš nastup u dodatnim kvalifikacijama, zaključio je Šuker.