Promocija kalendara u ponedjeljak

Članovi HNK Rijeka postali građevinski radnici: Gradimo budućnost Rijeke!

Edi Prodan

Kalendar je dizajnerski osmišljen tako da se je kalendarski dio moguće otrgnuti nakon čega ostaju samo fotografije, za uspomenu navijačima. Uz kalendar svaki će kupac dobiti i radnu kacigu koju će moći sam složiti za fotografiranje s momcima s kalendara



Mišković, Kek, Ljepojević, Mance, Gaši,… i svi prvotimci HNK Rijeka našli su se nedavno, za snimanja specijaliziranog kalendara u neobičnim ulogama: postali su građevinski radnici!


Smješteni na Rujevicu, na gradilište budućeg trening kampa, navukli su radnu odjeću, kacige, uzeli u ruke nacrte i alate te poručili: gradimo budućnost Rijeke.


Kako ističu, promocijski projekt koji su igrači uz stručni stožer i Upravu kluba snimali na gradilištu budućeg trening kampa »Rijeke« novi je proizvod kluba kojim će se kraj kalendarske godine obilježiti davanjem značaja povjesnom projektu početka izgradnje infrastrukture kojom se ostvaruje cilj za budućnost razvoja i zdravijeg odrastanja svih generacija mladih kroz sport.




  Želeći poslati poruku zajedništva vođeni poznatom krilaticom »Zajedno smo Rijeka«, prva momčad je tako na trenutak simbolično postala aktivni sudionik izgradnje zamijenivši dresove i kopačke radnom opremom s obilježjima kluba i ispred objektiva fotografa našla se na radnim strojevima u okruženju gradilišta.


Stvarajući promotivni materijal poruka koju su prvotimci uz stručni stožer i Upravu kluba imali za cilj poslati svim navijačima, građanima i najmlađim generacijama dobila je svoje mjesto na naslovu kalendara – »Gradimo budućnost Rijeke«.


  Iako kalendar obilježava godinu početka izgradnje trening kampa, dizajnerski je osmišljen na način da se nakon njezinog isteka pretvori u galeriju fotografija. Tako je kalendarski dio svakog mjeseca moguće otrgnuti nakon čega ostaju samo fotografije za uspomenu, bez roka trajanja svim navijačima. Uz kalendar svaki će kupac dobiti i radnu kacigu koju će moći sam složiti za fotografiju s likovima momčadi iz kalendara.


  Gradimo budućnost Rijeke – i ne samo na simbolički, kalendarski način. Jer ono što smo u godini čiji se kraj polako primiče u svakom smislu, ne samo sportskom, doživjeli od strane HNK Rijeka, uistinu je bilo više no lijepo. Stoga, s veseljem se iščekuje i budućnost koju će nam »Rijeka« graditi u – godinama što dolaze.


U ponedjeljak od 11 do 18 sati na Korzu, nasuprot Gradske ure će se održavati promocija kalendara.


Kako saznajemo, dolazak na Korzo prve ekipe HNK Rijeka, stručnog vodstva i čelništva kluba se očekuje u ponedjeljak u 12 sati, nakon što odrade jutranji trening. Druženje, potpisivanja kalendara, fotografiranje ili nešto treće sa svima njima bit će omogućeno u trajanju od sat, ili nešto više vremena.