Iz Madrida u London

Chelsea je potvrdio: Mateo Kovačić postao je dio naše obitelji

P. N.

foto: chelseafc.com

foto: chelseafc.com

- Vrlo sam sretan i uzbuđen jer sam stigao u Chelsea. Osjećaj je nevjerovatan. Dat ću sve od sebe u klubu. Ovo je nova liga, a počeci su uvijek teški, ali siguran sam da će me novi trener i novi suigrači dobro primiti i pomoći mi. Radujem se nadolazećoj sezoni, rekao je Kovačić.



Londonski Chelsea potvrdio je da je njegove redove pojačao vatreni veznjak Mateo Kovačić. Kovačićev prelazak u redove londonskog kluba uvezan je s drugim transferom dva kluba: u Madrid iz Londona ide golman Thibaut Courtois.


– The Bluesi su pristali prodati Courtoisa Realu iz Madrida pod uvjetom da potpišu hrvatsku zvijezdu Matea Kovačića, javlja britanski Independent.


– Vrlo sam sretan i uzbuđen jer sam stigao u Chelsea. Osjećaj je nevjerovatan. Dat ću sve od sebe u klubu. Ovo je nova liga, a počeci su uvijek teški, ali siguran sam da će me novi trener i novi suigrači dobro primiti i pomoći mi. Radujem se nadolazećoj sezoni, rekao je Kovačić.




Direktorica Chelsea Marina Granovskaj dodala je: Sretni smo i želimo dobrodošlicu Mateu u obitelj Chelsea. Nalazimo da je on za nas savršen izbor za ovu sezonu. Njegov stil uklopit će se u način igre koji preferira Maurizio i sigurni smo da će Mateo biti pojačanje za naš klub.