Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 14° 4n
Sutra: 14° 14° 4n
14. listopada 2019.
Rođendanske aktivnosti

Čelnici Orijenta na Jadranskom derbiju dogovorili prijateljsku utakmicu s Hajdukom

Saša Bjelanović, Marinko Koljanin, Marin Brbić i Saša Matijaš
Saša Bjelanović, Marinko Koljanin, Marin Brbić i Saša Matijaš
Autor:
Objavljeno: 20. travanj 2019. u 18:40 2019-04-20T18:40:00+02:00

Nismo još precizirali termin odigravanja utakmice s Hajdukom, no moguće je da se dogodi do kraja sezone, nakon jednog od dva gostovanja Splićana u Zagrebu - rekao je Koljanin 

SPLIT Saša Matijaš i Marinko Koljanin, predsjednik i dopredsjednik Orijenta 1919, potegnuli su u Split kako bi svjedočili Jadranskom derbiju i pritom odradili sastanak s čelnicima Hajduma, predsjednikom Brbićem i sportskim direktorom Bjelanovićem. Tijekom sastanka dogovorena je prijateljske utakmica na Krimeji u sklopu Orijentove proslave stotoga rođendana. Kao što je najavljeno Orijent će  u svojoj rođendanskoj godini ugostiti četiri najveća hrvatska kluba. Do sada su odradili utakmicu protiv Osijeka, a uskoro će doći na red Rijeka, Hajduk i Dinamo. 

- Nismo još precizirali termin odigravanja utakmice s Hajdukom, no moguće je da se dogodi do kraja sezone, nakon jednog od dva gostovanja Splićana u Zagrebu - rekao je Koljanin i izrazio svoje zadovoljstvo sastankom koji bi mogao iznjedriti i neki drugi vid suradnje o čemu će se više znati u budućnosti.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.