Trener Hajduka

Carrillo: Pripremamo se za Everton, a ne Rooneya

Hina

Joan Carrillo / Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Joan Carrillo / Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

»Atmosfera u Hajduku uoči prve utakmice protiv Evertona je dobra i učinit ćemo sve da pružimo dobru partiju te se nada kako ćemo biti spremni kvalitetno suprotstaviti se Evertonu,« rekao je Carrillo novinarima u Splitu



Trener Hajduka Joan Carrillo u utorak je najavio kako će njegova momčad učiniti sve da odigra kvalitetnu prvu utakmicu doigravanja Europske lige protiv Evertona u Liverpoolu u četvrtak te se nada kako će se Hajduk moći suprotstaviti engleskoj ekipi.


»Atmosfera u Hajduku uoči prve utakmice protiv Evertona je dobra i učinit ćemo sve da pružimo dobru partiju te se nada kako ćemo biti spremni kvalitetno suprotstaviti se Evertonu,« rekao je Carrillo novinarima u Splitu.


Po njegovim riječima svi u Hajduku su uzbuđeni uoči utakmice protiv Evertona te da se njegova momčad priprema da odigra pametno tu utakmicu.




»Prostudirat ću i proanalizirati sve mane i vrline Evertona,« poručio je Carrillo.


Na novinarski upit na koji način će Hajdukovi nogometaši zaustaviti povratnika u Everton Waynea Rooneya, Carrillo je odgovorio kako je Rooney »strašan igrač« ali nije jedini jer u Evertonu ima još odličnih nogometaša.


»Ja sam svojim igračima objasnio da trebamo zaustaviti momčad Evertona, a ne pojedine igrače,« kazao je Carrillo.