Serie A

Brozović debitirao za Inter u porazu od Sassuola

Hina

Za goste je debitirao Marcelo Brozović ušavši u igru u 70. minuti, a pet minuta kasnije odlično je asistirao Dodu, no Interov je zapucao zicer



RIM – U susretu 21. kola talijanskog nogometnog prvenstva Sassuolo je pobijedio Inter 3-1, a za goste je debitirao hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović.


Bila je to zanimljiva utakmica sa četiri gola, dva crvena i čak 11 žutih kartona, a pobjeda je potpuno zasluženo pripala domaćem sastavu. Sassuolo je nakon pola sata igre poveo 2-0 golovima Simonea Zaze (17) i Nicole Sansonea (30). Inter je sedam minuta prije kraja susreta smanjio golom Maura Icardija, a sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Domenico Berardi iz kaznenog udarca u trećoj minuti sudačke nadoknade.


Za Sassuolo je cijeli susret odlično odigrao Šime Vrsaljko, dok je na drugoj strani svih 90 minuta odradio i Mateo Kovačić no uklopio se u sivilo milanskog sastava. Za goste je debitirao Marcelo Brozović ušavši u igru u 70. minuti, a pet minuta kasnije odlično je asistirao Dodu, no Interov je zapucao zicer.




Sassuolo je ovom pobjedom skočio na osmu poziciju sa 28 bodova, dok je Inter ostao na 12. mjestu sa 26 bodova. U vodstvu je Juventus sa 49 bodova ispred Rome (43) i Napolija (36).