Poput vina

Brazilski stoper u 43. godini produžio ugovor s francuskim prvoligašem!

Hina

u kratkim crtama

  • Hilton je igrao osim za Montpellier igrao i za Bastiju, Lens i Marseille

Vitorino Hilton igra u Francuskoj od 2004. godine

Vitorino Hilton igra u Francuskoj od 2004. godine

Kad završi karijeru poslat ćemo ga u NASA-u da pregledaju njegovo tijelo - izjavio je predsjednik Montpelliera Laurent Nicollin.



PARIZ  Teško je pronaći nogometaša koji prešao četrdesetu a još je u stanju igrati na visokoj razini i to u jednoj od najjačih europskih liga. Takav je brazilski stoper Vitorino Hilton, koji će u rujnu proslaviti 43. rođendan, a sa francuskim prvoligašem Montpellierom produžio je ugovor za još jednu sezonu.


Hilton je standardni prvotimac Montpelliera i ove sezone odigrao je 33 utakmice u svim natjecanjima, a njegov klub je završio na osmom mjestu prvenstvene ljestvice. Iako se nagađalo kako će okončati karijeru, Hilton će odigrati još jednu sezonu.


Igrati na najvišoj razini u 43. godini, pa to je više od sna. Vjerojatno će mi ovo biti posljednja sezona, ali siguran sam da ću u njoj najviše uživati – kazao je Hilton




“Veseli nas što će još jednu sezonu biti s nama. Moguće je da sljedeće godine potpišemo novi ugovor, a kad završi karijeru poslat ćemo ga u NASA-u da pregledaju njegovo tijelo”, izjavio je predsjednik Montpelliera Laurent Nicollin.


Hilton igra u Francuskoj od 2004. godine, nosio je dres Bastije, Lensa, Marseillea (2008–2011), a u Montpellieru je od 2011.


“Igrati na najvišoj razini u 43. godini, pa to je više od sna. Vjerojatno će mi ovo biti posljednja sezona, ali siguran sam da ću u njoj najviše uživati”, kazao je Hilton.