Pripreme "Rijeke" u Španjolskoj

Bivši igrač “Real Madrida” Alex odradio prvi trening s nogometašima “Rijeke”

Ivan Volarić

Snimio Ivan VOLARIĆ

Snimio Ivan VOLARIĆ

Alex je igrao na poziciji na srednje polušpice u rasporedu 4-2-3-1, odnosno na poziciji na kojoj je igrao kada je 2011. godine proglašen najboljim igračem Europskog prvenstva do 19 godina u Rumunjskoj



BENAHAVIS Sukladno najavama španjolski veznjak Alex priključio se pripremama nogometaša “Rijeke” i u petak odradio prvi trening s momčadi u Benahavisu.


Nakon zagrijavanja i vježbi koje imaju zadatak ubrzati primanje i predaju lopte, te vježbi snage, trener bijelih Matjaž Kek uigravao je dvije postave koje bi se u subotu mogle suprostaviti ukrajinskom prvoligašu “Dnjipru” uoči povratka momčad u Rijeku.



Alex je igrao na poziciji na srednje polušpice u rasporedu 4-2-3-1, odnosno na poziciji na kojoj je igrao kada je 2011. godine proglašen najboljim igračem Europskog prvenstva do 19 godina u Rumunjskoj.




Prvi trening pratio je i njegov otac Jose Maria, koji je najavio svoj dolazak u Rijeku na derbi s “Hajdukom”.


Inače, tijekom dana “Rijeka” bi mogla dobiti još jedno pojačanje u kolumbijskom napadaču Jose Adolfu Valenciji. U tijeku su pregovori između sportskog direktora Srećka Juričića i igračevih zastupnika u Marbelli.