To je klub

Bayern će navijačima subvencionirati kupnju ulaznica

Hina

Bayern objašnjava da je ta odluka, koja će ga stajati oko 90.000 eura, znak zahvalnosti navijačima i pokazuje koliko je važno momčadi imati potporu uživo na svim utakmicama



MUENCHEN Minhenski Bayern će svojim navijačima subvencionirati kupnju ulaznica za prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Arsenala u Londonu gdje su cijene više nego u Njemačkoj.


Prošlogodišnji pobjednici Lige prvaka objavili su da će njihovi navijači ulaznicu platiti 45 eura ($61.20) da bi mogli gledati prvu utakmicu osmine finala u Londonu umjesto 75 eura koliko ulaznica stoji u Londonu.


Bayern objašnjava da je ta odluka, koja će ga stajati oko 90.000 eura, znak zahvalnosti navijačima i pokazuje koliko je važno momčadi imati potporu uživo na svim utakmicama.




»Bayern oduševljava svijet europskog nogometa ne samo izvanrednom igrom i postojanošću, nego i fantastičnom i vokalnom potporom svojih navijača«, kaže se u priopćenju kluba.


»To posebno pokazuje činjenica da veliki broj navijača prati Bayern i na gostujućim utakmicama. Treba biti jasno da takva odanost uključuje žrtvovanje vremena i novca. Stoga je Bayern odlučio subvencionirati ulaznice za gostujuću utakmicu protiv Arsenala.«


Ulaznice za domaće utakmice Bayerna stoje od 15 eura za stajaća mjesta do 70 eura za najskuplja sjedeća mjesta.


Ulaznice za uzvratnu utakmicu protiv Arsenala koja će se igrati u Muenchenu stajat će od 35 do 100 eura. Ulaznice za strane navijače su jeftinije.