Blaugrana

Barca slavila, Messi ozlijeđen: “Kada se njemu nešto dogodi, kao da cijeli svijet stane”

Portal Novilist.hr

Nova ozljeda Messija/Foto Reuters

Nova ozljeda Messija/Foto Reuters

Messi je, nakon proglašenja za najboljeg nogometaša svijeta, startao u utakmici od prve minute, ali je već u 29. minuti imao problema s aduktorom.



BARCELONA Nakon lošijeg ulaska u novu sezonu španjolske La Lige, Barcelona je pobjedom nad Villarrealom skočila na četvrto mjesto. Ipak, loša vijest za sve navijače katalonskog kluba je ponovna ozljeda Lionela Messija kojega je u drugome poluvremenu morao zamijeniti Dembélé.


Katalonci su poveli već u šestoj minuti nakon Messijeve lopte iz kornera koju je Griezmann glavom uputio preko golmana Villarreala. Samo desetak minuta kasnije veznjak Arthur s otprilike 25 metara zabija u Asenjov desni gornji kut mreže. Do kraja poluvremena zabijen je i zadnji gol utakmice, Santi Cazorla je smanjio vodstvo Katalonaca sjajnim pogotkom, neobranjivim za Ter Stegena. 



Messi je, nakon proglašenja za najboljeg nogometaša svijeta, startao u utakmici od prve minute, ali je već u 29. minuti imao problema s aduktorom zbog čega je na teren morala ući i liječnička služba. Zbog predostrožnosti, Argentinac je zamijenjen na poluvremenu.




– Messi je primijetio male probleme s aduktorom tijekom prvoga poluvremena pa smo ga odlučili zamijeniti iako je to više bilo radi predostrožnosti. U srijedu ćemo znati nešto više o njegovoj ozlijedi – rekao je trener Barcelone Ernesto Valverde nakon utakmice.


– Kada se nešto dogodi Messiju, igrači se odmah uspore u igri, kao da cijeli svijet stane. Mislim da smo sada na dobrom putu, barem kada su utakmice na domaćem terenu u pitanju – zaključio je Valverde.