Sjajan veznjak

Badelj izabran za igrača utakmice: Protiv Islanda pokazali smo širinu

Hina

Veznjak Fiorentine je odigrao sjajno, postigao je prvi pogodak za hrvatsku vrstu, te uzdrmao vratnicu u nastavku susreta



ROSTOV NA DONU Nakon što je u prve dvije utakmice protiv Nigerije i Argentine najbolji igrač bio Luka Modrić, u susretu protiv Islanda nagradu za igrača utakmice dobio je Milan Badelj.


Veznjak Fiorentine je odigrao sjajno, postigao je prvi pogodak za hrvatsku vrstu, te uzdrmao vratnicu u nastavku susreta.


“Sretan sam nakon pobjede, Rostov će nam ostati u srcu. Ova pobjeda samo govori o širini naše momčadi, a na ovakvim turnirima je važno imati širinu, a mi smo to protiv Islanda pokazali,” kazao je Badelj. 




Nakon sjajno odrađenog posla u skupini, “Vatrene” u osmini finala očekuje Danska, no Badelj nije želio previše komentirao susret koji nam slijedi u Nižnjem Novgorodu.


“Malo sam prevruć nakon ove utakmice, da bi bi sada o njima razmišljao. To ćemo početi od sutra. Međutim, sigurno se radi o snažnoj momčadi koja je namučila Francusku,” kazao je Badelje dodavši: “Vjerujemo u sebe i siguran sam kako ćemo pokazati svu raskoš našeg talenta. Naravno, očekujemo pobjedu i prolaz dalje.”