Božićna čarolija

BLAGDANSKO VRIJEME Pogledajte kako su bivši i sadašnji nogometaši Rijeke uživali u Božiću sa svojim najbližima

Portal Novilist.hr

Antonio Mirko Čolak sa svojom odabranicom na Korzu

Antonio Mirko Čolak sa svojom odabranicom na Korzu

Neki od njih su se pohvalili s velikim i važnim vijestima poput Maria Gavranovića koji će uskoro postati otac, a neki okušali u liku Djeda Božićnjaka poput Filipa Bradarića



RIJEKA Božićnoj čaroliji nisu odoljeli ni neki bivši i sadašnji prvotimci HNK Rijeke. Zavirili smo na njihove instagram profile i otkrili kako su se veselili Božiću u društvu svojih najmilijih, a neki su ovo blagdansko vrijeme iskoristili i da se pohvale s velikim novostima. Primjerice Mario Gavranović, napadač, koji je prije godinu dana zamijenio Rujevicu s Maksimirom, pohvalio se na Badnjak da će idući Božić njegova obitelj dočekati bogatija za još jednog člana.



Atraktivna Tamara Vešović, tradicionalno aktivna supruga Marka, na svoj instagram profil podigla je zajedničku obiteljsku fotografiju iz obiteljskog doma u Podgorici.





Krasnu fotografiju obiteljske idile u Božićno vrijeme s javnosti je podijelila i obitelj aktualnog kapetana Rijeke Alexandera Gorgona.



Ljubimac navijača Rijeke Leonad Žuta pohvalio se fotografijom s bratom iz zabavnog parka negdje u rodnoj Švedskoj.



Filip Bradarić, bivši kapetan Rijeke koji je ljetos otišao u redove talijanskog prvoligaša Cagliarija, okušao se u liku Djeda Božićnjaka što je sigurno silno razveselilo njegova prvijenca Luku.



Napadač Rijeke Antonio Mirko Čolak razveselio je svoje obožavatelje strastvenim poljupcem ispred božićnog drvca na riječkom Korzu.