Strah pd golova veznjaka Arsenala

Attenborough nova žrtva ‘Prokletstva Aarona Ramseyja’

Hina

Dan kasnije preminuo je jedan od najvećih britanskih filmskih umjetnika Richard Attenborough. Tako se nastavila bizarna koincidencija - svaki put kada bi velški reprezentativac postigao pogodak neka od poznatih osoba bi preminula



Dan kasnije preminuo je jedan od najvećih britanskih filmskih umjetnika Richard Attenborough. Tako se nastavila bizarna koincidencija – svaki put kada bi velški reprezentativac postigao pogodak neka od poznatih osoba bi preminula. U posljednje tri godine Ramsey je bio strijelac na sedam utakmica i sedam osoba je umrlo tog ili idućeg dana.


Bizarna priča je počela u svibnju 2011. kada je Ramsey postigao pogodak protiv Manchester Uniteda. Dan kasnije u Pakistanu je ubijen Osama bin Laden. U listopadu iste godine Velšanin je postigao pogodak protiv Tottenhama, a ubrzo je preminuo Steve Jobs. Desetak dana kasnije Ramsey je zabio i Marseilleu u Ligi prvaka, a istog dana stigla je vijest o smrti pukovnika Gaddafija.


Isto se dogodilo i kada je 21-godišnji Ramsey postigao pogodak protiv Sunderlanda. U svom domu u LA-u je pronađena mrtva Whitney Houston. U studenom prošle godine Ramsey je zabio dva gola u ogledu protiv Cardifa, a glumac Paul Walker je poginuo u prometnoj nesreći.




‘Aaronovo prokletstvo’ se nastavilo i ove sezone. Na otvaranju sezone postigao je pogodak protiv Manchester Cityja u FA Community Shieldu, a dan kasnije glumac Robin Williams je izvršio samoubojstvo. Posljednja ‘žrtva’ nevjerojatne teorije je Oscarovac Richard Attenborough koji je preminuo u nedjelju, dan nakon što je Ramsey postigao pogodak protiv Evertona.


Dio navijača na društvenim je mrežama pokrenuo akciju “Zabranimo Ramseyju pucati po golu, tako ćemo spasiti nečiji život,”.


“Stvari bi se mogle oteti kontroli ukoliko Ramsey krene stalno postizati golove,” napisao je jedan od navijača.