Prijelazni rok

Atletico želi Rebića, Celta zainteresirana za Jedvaja

Hina

Ante Rebić/Foto REUTERS

Ante Rebić/Foto REUTERS



MADRID Španjolski nogometni velikan Atletico Madrid je odmaknuo u pregovorima s Eintracht Frankfurtom oko dovođenja hrvatskog reprezentativca Ante Rebića, dok je Celta Vigo zainteresirana za dovođenje hrvatskog reprezentativnog braniča Tina Jedvaja iz Bayer Leverkusena, prenose španjolski mediji.


Atletico je navodno za Rebića spreman ponuditi oko 40 milijuna eura, pišu španjolske novine AS pozivajući se na vijest televizije Sky Sport Austria.


Rebić ima ugovor s Eintrachtom do 2022. godine, međutim interes europskih velikana za njegove usluge je velik i sve je izglednije kako će ovoga ljeta napustiti klub.




Španjolski mediji prenose i kako je Celta zainteresirana za dovođenje hrvatskog braniča Tina Jedvaja iz Bayer Leverkusena.


Celta, koja je prošlu sezonu završila na 17. mjestu, jednom iznad crte ispadanja, još uvijek nije dovela niti jednog igrača uoči nadolazeće sezone.


»Tin Jedvaj je jedan od igrača koji se najviše sviđaju uredu sportskog direktora. Hrvatski reprezentativac nije zadovoljan svojom situacijom u njemačkom klubu te razmatra odlazak«, navela je Cadena SER Galicia.


Jedvaj je je u listopadu 2018. produžio ugovor s Bayerom do 2023. godine. Prošle sezone je nastupio u 21 utakmici a njegova tržišna cijena iznosi 7,5 milijuna eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.