Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. studenoga 2019.
Akcija Pirineji

Ante Rebić i Andrej Kramarić otpadaju za Portugal i Španjolsku

Andrej Kramarić i Zlatko Dalić/R. BRMALJ
Andrej Kramarić i Zlatko Dalić/R. BRMALJ
Autor:
Objavljeno: 1. rujan 2018. u 9:27 2018-09-01T09:27:10+02:00

Liječnička služba i stručni stožer pratit će dalje stanje Dejana Lovrena koji neće konkurirati za prijateljsku utakmicu s Portugalom

RIJEKA Ante Rebić i Andrej Kramarić neće konkurirati za utakmice hrvatske reprezentacije protiv Portugala i Španjolske zbog ozljeda, a nastavit će se pratiti zdravstveno stanje Dejana Lovrena. Izbornik Zlatko Dalić bio je u kontaktu s Rebićem i Kramarićem, kao i liječnička služba hrvatske reprezentacije s liječnicima Eintrachta odnosno Hoffenheima. Trenutno stanje njihovih ozljeda je takvo da neće moći konkurirati za prijateljsku utakmicu protiv Portugala (6. rujna) i utakmicu Lige nacija protiv Španjolske (11. rujna) te se stoga neće priključiti reprezentaciji na okupljanju idućega ponedjeljka u portugalskom Faru.

Podsjećamo, izbornik Dalić već je ovoga tjedna uputio dodatni poziv napadaču Valladolida, Duji Čopu.

Liječnička služba i stručni stožer pratit će dalje stanje Dejana Lovrena koji neće konkurirati za prijateljsku utakmicu s Portugalom. U dogovoru s izbornikom, Ivan Rakitić propustit će ogled s Portugalom te će se reprezentaciji priključiti za natjecateljski dvoboj sa Španjolskom na kojem bi dokapetan reprezentacije mogao upisati svoj 100. nastup za Hrvatsku. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija