Produljenje do ljeta 2018.

Andrija Balić produžio ugovor s Hajdukom

Hina

Andrija Balić

Andrija Balić

"Čast mi je i ponos što naš sin igra u Hajduku, to doživljavamo kao privilegiji. Kad je Andrija imao ponudu iz Tottenhama, moja supruga i ja nismo bili za njegov odlazak jer smo znali da je prerano za takav izazov. Nije nam cilj novac, nego Andrijin razvoj", kazao je Andrijin otac Ivica



SPLIT Sedamnaestogodišnja velika nada splitskog i hrvatskog nogometa Andrija Balić u utorak je produžio ugovor s Hajdukom do ljeta 2018. godine.


»Balić je označen je kao projekt Hajduka za budućnost i ovaj čin to dokazuje«, navodi se na službenoj stranici Hajduka na kojoj objavljeno produljenje Balićeva ugovora u Hajduku do 30. lipnja 2018. godine.


Balić je prilikom potpisivanja ugovora izjavio kako je sretan što će u Hajduku igrati narednih godina.




»Ovo mi je poticaj za budućnost da još više radim i treniram i da napredujem kroz igre u Hajduku. Nadam se da ću pomoći klubu da ostvari željene rezultate«, rekao je Balić, koji je novi ugovor potpisao u nazočnosti njegovih roditelja Mladenke i Ivice.


»Čast mi je i ponos što naš sin igra u Hajduku, to doživljavamo kao privilegiji. Kad je Andrija imao ponudu iz Tottenhama, moja supruga i ja nismo bili za njegov odlazak jer smo znali da je prerano za takav izazov. Nije nam cilj novac, nego Andrijin razvoj«, kazao je Ivica Balić.