Bundesliga

Andrej Kramarić u svom četvrtom nastupu za Hoffenheim zabio prvi gol

Hina

Arhiva NL

Arhiva NL

Mogao je Kramarić još jednom zatresti mrežu, i to 54. minuti, ali je njegov udarac glavom zaustavio vratar Werdera. Hrvatski napadač, nažalost, nije dočekao kraj utakmice jer je u 77. minuti isključen nakon drugog žutog kartona



U 21. kolu Bundeslige u subotu je Hoffenheim u gostima kod Werdera odigrao 1-1, a hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić je u svom četvrtom nastupu za Hoffenheim zabio prvi gol. 


Upravo je Kramarić u 10. minuti bio strijelac za vodstvo Hoffenheima. Nakon ubačaja Strobla u kazneni prostor Kramarić, koji je došao na posudbu iz Leicestera, glavom pogađa mrežu. Već u 13. minuti Werder je poravnao na 1-1 preko Papyja Djilobodjija, i tim je rezultatom završila utakmica u kojoj je na trenerskoj klupi Hoffenheima debitirao 28-godišnji Julian Nagelsmann, najmlađi trener u povijesti Bundeslige.


Mogao je Kramarić još jednom zatresti mrežu, i to 54. minuti, ali je njegov udarac glavom zaustavio vratar Werdera. Hrvatski napadač, nažalost, nije dočekao kraj utakmice jer je u 77. minuti isključen nakon drugog žutog kartona.




Nakon prošlotjednog remija protiv Herthe nogometaši Borussije Dortmund su na svom stadionu svladali Hannover sa 1-0 pogotkom Henrika Mkhitaryana u 57. minuti. Borussija zaostaje pet bodova za vodećim Bayernom, koji u nedjelju gostuje kod neugodnog Augsburga, dok je Hannover, koji se bori za opstanak, ostvario sedmi poraz zaredom.


Stuttgart je pred svom navijačima svladao Herthu sa 2-0 golovima Sereya Diea (51) i Filipa Kostića (84), i tako je upisao petu pobjedu u nizu, a ujedno je pomogao Bayer Leverkusenu, koji se bori za Ligu prvaka. 


Darmstadt je kod kuće vodio protiv Bayer Leverkusena od 28. minute golom Sandra Wagnera, ali u drugom poluvremenu Bayer je preokretom došao do pobjede 2-1, a pobjednički gol zabio je Julian Brandt u 77. minuti.