Zadovoljan sezonom

Andrej Kramarić: Nadam se da ću u Rusiji biti na razini igara iz Bundeslige

Hina

foto: Damir Škomrlj

foto: Damir Škomrlj

Kramarić je imao još jednu odličnu sezonu u Hoffenheimu, koju je okončao sa 13 golova i 7 asistencija u Bundesligi. "Kroz sezonu sam u klubu igrao na različitim pozicijama, pa se i vidim na više pozicija u reprezentaciji, a ne samo na jednoj. No, znamo koja je moja najdraža pozicija", rekao je Kramarić, koji je u hrvatskoj reprezentaciji u 29 nastupa zabio 8 golova.



ZAGREB – Hrvatska nogometna reprezentacija je pripreme za Svjetsko prvenstvo započela u subotu, 26. svibnja, okupljanjem u Zagrebu, a napadač Andrej Kramarić (26) istaknuo je da se nada da će i u Rusiji biti na razini igara iz Bundeslige.


“Zadovoljan svojom sezonom u Hoffenheimu i daj Bože da tako bude i u reprezentaciji. Pružit ću sve što mogu, jer svi znamo što znači igrati na Svjetskom prvenstvu”, izjavio je Kramarić okupljenim novinarima.Kramarić je imao još jednu odličnu sezonu u Hoffenheimu, koju je okončao sa 13 golova i 7 asistencija u Bundesligi. “Kroz sezonu sam u klubu igrao na različitim pozicijama, pa se i vidim na više pozicija u reprezentaciji, a ne samo na jednoj. No, znamo koja je moja najdraža pozicija”, rekao je Kramarić, koji je u hrvatskoj reprezentaciji u 29 nastupa zabio 8 golova.Večeras se u finalu Lige prvaka u Kijevu sastaju Real Madrid i Liverpool, boje Reala brane kapetan reprezentacije Luka Modrić te Mateo Kovačić, dok dres Liverpoola nosi Dejan Lovren. Na upit kakve su njegove prognoze, Kramarić je odgovorio: “Sigurno je da će nam se jedan ili dvojica vratiti kao pobjednici. No, moja je želja da i nakon finala svi budu zdravi, odnosno da se nitko ne ozljedi”.Nakon okupljanja u Zagrebu “vatreni” odmah sele u Rovinj gdje će odraditi prvi dio priprema. Reprezentacija će u Rovinju boraviti do 2. lipnja, a potom putuje u Liverpool gdje će dan kasnije odmjeriti snage protiv Brazila. Od 4. do 7. lipnja hrvatska vrsta će boraviti u Opatiji, a trenirat će na Rujevici, a 8. lipnja će u Osijeku odigrati utakmicu protiv Senegala. Bit će to posljednji pripremni susret uoči Svjetskog prvenstva, a 11. lipnja reprezentacija putuje u Rusiju.“Vatreni” će u Rusiji imati kamp u odmaralištu “Šumska rapsodija”, koji se nalazi u mjestu Iličevo u Zelenogorsku, 60-tak kilometara od Sankt Peterburga. Prvu utakmicu Hrvatska igra 16. lipnja protiv Nigerije u Kalinjingradu, pet dana kasnije je susret protiv Argentine u Nižni Novgorodu, a posljednji nastup u skupini imat će 26. lipnja u Rostovu na Donu protiv Islanda.