Španjolski veznjak u dresu Rijeke

Alex: Priželjkujem još golova i asistencija

Ivan Volarić

Foto I. Tomić

Foto I. Tomić

Željeli smo pobjedu, pokazali dosta toga dobroga, stvorili puno šansi, ali vratar »Slaven Belupa« bio je vrlo dobar i uskratio nam svojim obranama radost pobjede – govorio je nakon utakmice veznjak



RIJEKA » Španjolac Alex postigao je rijetko viđeni pogodak protiv »Slaven Belupa« zbog kojega se isplatilo platiti ulaznicu i subotnje poslijepodne provesti na Kantridi. Zadovoljstvo prvijenca u bijelom dresu pokvario je jedino konačan rezultat.


   – Željeli smo pobjedu, pokazali dosta toga dobroga, stvorili puno šansi, ali vratar »Slaven Belupa« bio je vrlo dobar i uskratio nam svojim obranama radost pobjede – govorio je nakon utakmice veznjak ponikao u akademiji »Real Madrida«, koji je ove zime stigao na Kantridu na posudbu iz redova »Espanyola«.


   – Imali smo puno prilika, međutim ovo je bila jedna od onih utakmica kada lopta neće u mrežu. Međutim, dio udaraca zaustavio je i izvrsni vratar »Slaven Belupa«.




   Sve osim Alexove lopte udarene ljevicom sa 18 metara i pogotka koji će se sigurno dugo još prepričavati u nogometnim krugovima.


   – Sretan sam zbog prvog gola za »Rijeku« u službenim utakmicama, ali priželjkujem još više golova i asistencija.


   Vjerojatno u Španjolskoj nije tako često nailazio na bunkere poput koprivničkog.


   – Rijetko ili nikada se momčadi u Španjolskoj brane s deset igrača, ali ovo je Hrvatska i treba se priviknuti na takav način igre suparničkih momčadi. Treba čestitati »Slaven Belupu« i njihovom vrataru koji su odigrali vrlo dobru utakmicu u fazi obrane.


   I sreća je malo okrenula leđa »bijelima«.


   – Istina, uložili smo stvarno puno truda, međutim lopta nije htjela još koji put mrežu… – poručio je španjolski veznjak.