Poziv na bojkot

ARMADA U PETAK NEĆE NAVIJATI ‘Od hrvatske reprezentacije ostali samo ime i sudski procesi’

P. N.

Igrači bez muda, morala i pamćenja, izbornici marionete i povremeni stanovnici Remetinca iz vodstva HNS-a, zasigurno ne mogu predstavljati Hrvatsku dok svira Lijepa naša



Najvatreniji riječki navijači – Armada – bojkotirat će utakmicu reprezentacije Hrvatske i Finske koja se u petak navečer igra na stadionu Rujevica.


Povodom ove utakmice, Armada se na svojim službenim Facebook stranicama obratila priopćenjem svojim članovima i simpatizerima “Rijeke”. Prenosimo ga u cijelosti.


Od ponosa i slave Hrvatske nogometne reprezentacije ostalo je samo ime i ponešto sudskih procesa za one koji su reprezentaciju privatizirali radi svojih interesa.




Igrači bez muda, morala i pamćenja, izbornici marionete i povremeni stanovnici Remetinca iz vodstva HNS-a, zasigurno ne mogu predstavljati Hrvatsku dok svira Lijepa naša.


U svijetlu svega iznesenog ARMADA nikad neće dati podršku ovakvoj odnarođenoj reprezentaciji. I ovu utakmicu reprezentacije – bez ARMADE na tribinama.


Neće biti organizirano navijanje te ovim putem molimo sve da ne nose zastave s obilježima naše skupine. Krepat ma ne molat! Hns mafija!