Zadirkivanje

AJ NEĆU JA… Ante Rebić odjurio iz miks zone uoči treninga nakon što su ga “izludili” Perišić i Badelj

Marko Cvijanović

Ante Rebić/Foto REUTERS

Ante Rebić/Foto REUTERS

Što je prethodilo "predstavi"? Rebiću je najprije Milan Badelj postavio mobitel kao mikrofon i odglumio novinara, a onda ga je isprovocirao i Ivan Perišić kada je Anti na talijanskom dobacio da treba odgovarati upravo na jeziku svog novog kluba. Rebićevo se lice istog trena uozbiljio i razgovor je bio završen.



ZAGREB Zanimljivo je bilo u “mixed zoni” maksimirskog stadiona uoči jučerašnjeg poslijepodnevnog treninga, pred novinare je stao novopečeni igrač Milana Ante Rebić, kojega je netko od suigrača toliko naljutio da je iznerviran prekinuo razgovor i odjurio u svlačionicu.


– A izvini, molim te, stvarno. Aj neću ja… – rekao je uzrujani Ante, odmahnuo rukom prema novinarima i vratio se u svlačionicu. Uzaludna su bila nagovaranja glasnogovornika HNS-a Tomislava Packa, Rebić se više nije vraćao.Što je prethodilo “predstavi”? Rebiću je najprije Milan Badelj postavio mobitel kao mikrofon i odglumio novinara, a onda ga je isprovocirao i Ivan Perišić kada je Anti na talijanskom dobacio da treba odgovarati upravo na jeziku svog novog kluba. Rebićevo se lice istog trena uozbiljio i razgovor je bio završen.Prije toga je uspio reći samo ovo:– Ovo mi je drugi trening s reprezentacijom, pripreme dobro teku. Analiziramo protivnika, Slovačka je dobar protivnik, imaju dosta kvalitetnih igrača koji igraju u dobrim klubovima, ali mislim da će se najviše pitati Hrvatsku.