Podrška svima

ZAJEDNO SMO HRVATSKA Rijeka poslala fantastičnu poruku Dinamu, Hajduku i Osijeku, ali i vatrogascima

P. N.

Foto: V. KARUZA

Foto: V. KARUZA

HNK Rijeka na tragu razmišljanja predsjednika Damira Miškovića želi svim hrvatskim klubovima sve najbolje i puno uspjeha u europskim natjecanjima i ovom prilikom se pridružuje i daje podršku hrabrim vatrogascima, ali i svim ljudima koji su branili i još uvijek brane svoje i tuđe domove pred vatrenom stihijom u Dalmaciji



Nogometaši Rijeke u utorak su se pobjedom protiv New Saintsa plasirali u 3. pretkolo Lige prvaka.


S Rujevice su danas pak poslali zanimljivu poruku hrvatskim prvoligašima, pogotovo onima koji se natječu u Europi.


” Želim predložiti svim klubovima da pod parolom Zajedno smo Hrvatska izađemo pred navijače i pokrenemo inicijativu da nam svima bude bolje. Želio bi da svi navijači podrže sve hrvatske klubove u europskim natjecanjima, rekao je Damir Mišković, predsjednik HNK Rijeka pozvavši sve hrvatske klubove na zajedništvo.




HNK Rijeka na tragu razmišljanja predsjednika Damira Miškovića želi svim hrvatskim klubovima sve najbolje i puno uspjeha u europskim natjecanjima i ovom prilikom se pridružuje i daje podršku hrabrim vatrogascima, ali i svim ljudima koji su branili i još uvijek brane svoje i tuđe domove pred vatrenom stihijom u Dalmaciji. U nevolji nije bitno kojoj navijačkoj skupini netko pripada.


I zato podržimo sve hrvatske klubove u europskim natjecanjima i budimo svi kao jedno jer – Zajedno smo Hrvatska.”, piše u poruci na službenim stranicama bijelih.