Reprezentativni pozivi

Vešoviću i Šofrancu reprezentativni pozivi, hoće li i Čačić posegnuti za kojim igračem “Rijeke”?

Ivan Volarić

Marko Vešović / arhiva NL

Marko Vešović / arhiva NL

Tko zna, možda se i izbornik »kockastih« Ante Čačić odluči na ponekog igrača »Rijeke«. Branič Matej Mitrović je svojevremeno kod izbornika Kovača bio na širem popisu, njegov suigrač Josip Elez se svojim igrama nametnuo izborniku mlade reprezentacije Nenadu Gračanu



Na Rujevicu su za sada stigla dva reprezentativna poziva naslovljena na Marka Vešovića i Aleksandra Šofranca, koje je izbornik crnogorske vrste Ljubiša Tumbaković pozvao za nadolazeće utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Kazahstana i Danske. Vešović i Šofranac sigurno neće biti jedini igrači koji tijekom skorašnje stanke neće biti na raspolaganju treneru Matjažu Keku. Na Rujevicu će idućih dana vjerojatno stići i dopisi iz slovenskog, odnosno makedonskog nogometnog saveza. Slovenca Matica Črnica očekuju domaći ogledi s Engleskom i Slovačkom, Makedoniju Stefana Ristovskog i Leonarda Žutu sudari s Izraelom i Italijom.


Tko zna, možda se i izbornik »kockastih« Ante Čačić odluči na ponekog igrača »Rijeke«. Branič Matej Mitrović je svojevremeno kod izbornika Kovača bio na širem popisu, njegov suigrač Josip Elez se svojim igrama nametnuo izborniku mlade reprezentacije Nenadu Gračanu. Tu je trokut veznjaka Mišić – Bradarić – Andrijašević. Sva trojica bila su mladi reprezentativci Hrvatske, koji u posljednje vrijeme nose i drže igru »Rijeke« na visokoj razini. Osim toga, kod njih je sve opipljivi učinak. Andrijašević je zabio »Splitu«, a Bradarić je sve češće asistent za pogotke.