Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
13. prosinca 2019.
Obraćanje predsjednika

video UŽIVO Kek ostaje u klubu kao Miškovićev savjetnik? Mišković: 'Dajmo mu prvo vremena da se odmori'

UŽIVO Kek ostaje u klubu kao Miškovićev savjetnik? Mišković: 'Dajmo mu prvo vremena da se odmori'
UŽIVO Kek ostaje u klubu kao Miškovićev savjetnik? Mišković: 'Dajmo mu prvo vremena da se odmori'
Autor:
Objavljeno: 7. listopad 2018. u 11:31 2018-10-07T11:31:00+02:00

Smatrali smo da je najbolje da se u ovom trenutku rastanemo, a on će ostati moj savjetnik ili viši savjetnik u klubu za sve sportske stvari. Ali dajmo mu prvo vremena da se odmori nakon toliko dana koje je proveo na klupi Rijeke i puno sreće koju nam je dao

Predsjednik NK Rijeke Damir Mišković danas se točno u podne na izvanrednoj presici obraća javnosti, na kojoj će dati svoj komentar na jučerašnju iznenadnu ostavku trenera prve momčadi Matjaža Keka.

Postoji li mogućnost da se nešto promijenilo preko noći i može li se u posljednji čas ipak dogoditi obrat? Kek je jučer odmah izjavio kako je njegova odluka konačna i kako ju je već usuglasio s predsjednikom.

- Čuo sam se s predsjednikom Damirom Miškovićem i od ovoga trenutka Matjaž Kek više nije trener »Rijeke«. Zahvaljujem se svima u klubu, mojoj »Rijeci« želim sve najbolje, ali ja sam odgovoran za rezultate. Moja je odgovornost takva da se nešto mora promijeniti, a odluka je zajednička, moja i predsjednikova – rekao je Kek u Gorici.

Navijači su već ispred stadiona dali svoju podršku Keku i molili ga da ostane, a kasnije se s istim stavom oglasio i predsjednik Armade Dejan Božić.

Na portalu Novog lista prenosimo uživo konferenciju za novinare na Rujevici.

12:09 - Znam da je nedjelja i da bi trebali raditi puno pametnije stvari, ali i za mene je danas vrlo emotivan trenutak. Čovjek koji je radio s nama zadnjih 5-6 godina dao je ostavku. Ja sam se s njom složio odmah jučer poslije utakmice, rekao je Mišković..

Smatrali smo da je najbolje da se u ovom trenutku rastanemo, a on će ostati moj savjetnik ili viši savjetnik u klubu za sve sportske stvari. Ali dajmo mu prvo vremena da se odmori nakon toliko dana koje je proveo na klupi Rijeke i puno sreće koju nam je dao.

Još jednom mu se zahvaljujem u ime svih koji vole i voljeli su klub i bili strpljivi sa svima nama, dodao je.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.