Rijeka vs. Maribor

U prodaji ulaznice za spektakl godine pod legendarnim stijenama

P. N.

Ovako je nekada izgledao zapad Kantride/Foto Arhiva NL

Ovako je nekada izgledao zapad Kantride/Foto Arhiva NL

Ulaznice za tribine D i F prodavat će se po cijeni od 30 kuna, za tribine B i C 50 kuna, te za A tribinu 80 kuna. U prodaji će biti i obiteljska ulaznica po cijeni od 30 kuna koja uključuje dijete u pratnji roditelja



RIJEKA Sve je spremno za dugo iščekivani privremeni povratak nogometaša Rijeke na Kantridu. »Bijeli« će nakon više od tri godine odigrati pod legendarnim stijenama jednu utakmicu.


Iako je riječ o prijateljskom ogledu on sobom nosi i dozu natjecateljske draži jer Maribor je uz Rijeku jedan od najuspješnijih klubova s područja Bivše države u Europi posljednjih godina.


Poveznica između Maribora i Rijeke je i trener Matjaž Kek, pa i isti generalni sponzor (Sava osiguranje). Povrh svega Rijeka je ispala iz Europe pa se ovaj ogled može doživjeti i kao poslastica za navijače koji najmanje godinu dana neće imati priliku svjedočiti međunarodnim utakmicama svoje momčadi.




U KN Armada, inicjatoru ovoga susreta, pripremaju niz iznenađenja za subotnji (8. rujna) povratak zapadu i Kantridi. Od starih transparenata koji će ovu priliku biti izvučeni iz arhive preko starih šalova i posebne koreografije koja je u pripremi.


Kantrida bi s obzirom na veliki interes među navijačima trebala biti ispunjena (očekuje se i nekoliko stotina navijača Maribora), a kako bi svi navijači na vrijeme stigli do svojih ulaznica one će  ove srijede bit puštene u prodaju.


Ulaznice za tribine D i F prodavat će se po cijeni od 30 kuna, za tribine B i C 50 kuna, te za A tribinu 80 kuna. U prodaji će biti i obiteljska ulaznica po cijeni od 30 kuna koja uključuje dijete u pratnji roditelja. Ulaznice će u pretprodaji biti moguće kupiti u Dallas Music shopu, u Croatia Recordsu, te Foto reviji, ali i online putem sustava mojekarte.hr.