Problem

U PULU DESETKOVANI Protiv Istre bez Bradarića, Župarića i Puljića. Izostanci prijete još nekima

Orlando Rivetti

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević



Filip Bradarić bio je tribinama u Kranjčevićevoj. Mora odraditi još jednu utakmicu budući da je kažnjen trima utakmicama, jednom za isključenje, a dvjema za verbalni delikt.


U Puli sigurno neće biti Župarića. Osim što je skupio treći žuti karton, zaradio je i crveni (drugi žuti) pa će vjerojatno dobiti utakmicu plus utakmicu neigranja… S obzirom na to kako su suci i Disciplinski suci te Komisije, milostivi prema Riječanima.


Treći žuti karton skupio je Puljić, neće ga biti u Puli. A sada odmor, osim Heberu i Zuti, prijeti i Pavičiću koji je u Kranjčevićevoj dobio žuti karton, drugi ove sezone.




Marin Leovac napustio je teren nakon pola sata igre. Istina, nije bio najavljen zbog ozljede, nije trenirao s ekipom, ali ga je trener Kek odlučio postaviti u momčad. Nije izdržao. Detaljni pregledi idućih dana pokazat će koliko će izbivati s terena.


Nakon izlaska Leovca trener Matjaž Kek napravio je premještanje figura na terenu. Zutu vratio »kući«, lijevo, Capan je zaigrao desnog beka, Pavičić je postao zadnji vezni, a Puljić je zauzeo njegovo mjesto.