Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
22. studenoga 2019.
Zajedno smo jaći

video Tvrtka predsjednika Orijenta 1919 izradila je zastave koje krase kamp HNK Rijeke

Tvrtka predsjednika Orijenta 1919 izradila je zastave koje krase kamp HNK Rijeke
Tvrtka predsjednika Orijenta 1919 izradila je zastave koje krase kamp HNK Rijeke
Autor:
Objavljeno: 27. prosinac 2018. u 20:15 2018-12-27T20:15:00+01:00

Šezdesetak plavo bijelih zastava od kraja jesenskog dijela sezone krasi kamp na Rujevici i prilazne ceste. Lijepa slika, posebno kada zavijore potaknute snažnom burom. Zanimljivo, zastave je izradila riječka tvrtka Textum u vlasništvu nekadašnjeg člana brojnih Rijekinih uprava, dugogodišnjeg sponzora i aktualnog predsjednika Orijenta 1919 - Saše Matijaša

RIJEKA Šezdesetak plavo bijelih zastava od kraja jesenskog dijela sezone krasi kamp na Rujevici i prilazne ceste. Lijepa slika, posebno kada zavijore potaknute snažnom burom. Zanimljivo, zastave je izradila riječka tvrtka Textum u vlasništvu nekadašnjeg člana brojnih Rijekinih uprava, dugogodišnjeg sponzora i aktualnog predsjednika Orijenta 1919 - Saše Matijaša. Dokaz da su Rijeka i Orijent 1919, iako rivali na travnjaku. kao i nerijetkom tijekom svoje burne povijesti osuđeni jedni na druge.

Oni malo stariji navijači sjetit će se da je na Kantridi, na jarbolu između centralne i istočne tribine stadiona na Kantridi, dugo stajala plavo bijela klupska zastava. Od zaborava ju je spasio Daniel Hunjadi - Dado, navijač Rijeke i pripadnik Armade, u čijoj privatnoj kolekciji se nalazi najveći broj klupskih suvenira, dresova, novinskih članaka, odnosno bilo kakvih povijesnih predmeta koji su vezani uz HNK Rijeku i Armadu. Dado je prošloga ljeta zastavu privremeno vratio na mjesto gdje se ponosno vijorila desetljećima za vrijeme prijateljske utakmice Rijeke i Maribora pod legendarnim stijenama u organizaciji KN Armada.  

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.