Novo lice na Rujevici

Tibor je po struci novinar, sam poziv Rijeke mu je laskao, a uzeo je broj od Žute

Denis Frančišković

Ivan Mance, Tibor Halilović i Alen Fućak/Foto V. KARUZA

Ivan Mance, Tibor Halilović i Alen Fućak/Foto V. KARUZA

Sretan sam što sam ovdje, pogotovo jer se Rijeka posljednjih godina jako digla. Mislim da će ova suradnja biti na obostrano zadovoljstvo - rekao je Halilović koji je uzeo broj osam od Leonarda Žute



RIJEKA Tibor Halilović (23) stavio je potpis na dvoipolgodišnju ugovornu obvezu s Rijekom, a ove srijede je i predstavljen javnosti. Riječ je o igraču koji je prošao Dinamovu školu nogometa, igrao u Lokomotivi te u Wisli Krakow koja je ušla u financijske poteškoće nakon čega je postao slobodan igrač. U Rijeci su prema riječima zamjenika sportskog direktora Ivana Mancea procijenili da je to jako povoljna situacija iz koje u budućnosti mogu profitirati i igrač i klub.


– Wisla je imala problema s isplatama i mi smo iskoristili tu “rupu” pa je Tibor potpisao za nas bez odštete. Radi se o zanimljivom mladom igraču koji može igrati na više pozicija u vezi – ustvrdio je Mance.


Zanimljivo riječ je o nogometašu koji je po struci novinar, fakultetski obrazovan.




– Sam poziv Rijeke mi je laskao i krenuli smo u realizaciju. Sretan sam što sam ovdje, pogotovo jer se Rijeka posljednjih godina jako digla. Mislim da će ova suradnja biti na obostrano zadovoljstvo – rekao je Halilović koji je uzeo broj osam od Leonarda Žute, a on mu uz desetku najviše odgovora po profilu igre s obzirom da je ofenzivni veznjak koji voli igru u oba smjera. Od ranije poznaje Capana, Mamića i Pavičića s kojima je i igrao.