Bijele nade

Sjajan rezultat: Kadeti Rijeke razbili Atletico Madrid i izborili finale protiv Barcelone

P. N.

Veseli smo i radosni zbog ove velike i zaslužene pobjede, rekao je Edo Flego, trener kadeta Rijeke



Kadeti Rijeke ostvarili su sjajan rezultat nadigravši Atletico Madrid u polufinalu turnira u Al Dhafri 4:0 izborivši finale u kojem će odmjeriti snage s Barcelonom u nedjelju u 16 sati po srednjoeuropskom vremenu, objavljeno je na stranicama NK Rijeke.


Matej Vuk, nogometaš Rijeke, postigao je tri pogotka i izabran je za najboljeg igrača utakmice.


Rijeka je povela u petoj minuti. Mitrović je prošao po desnom boku, uslijedio je ubačaj, a Vuk je rutinski pogodio suprotan kut.




Drugi gol stigao je u 43. minuti. Matulja je izborio jedanaesterac, a Vuk je preuzeo odgovornost poslavši vratara u jednu, a loptu u drugu stranu.


Pet minuta kasnije bilo je 3:0 za Rijeku. Vuk je primio jednu dugu loptu, lažnjakom se riješio pratnje i pospremio loptu u mrežu – 3:0.


Četvrti gol i konačna potvrda velike pobjede stigao je u 79. minuti. Dedić je odigrao za Mitrovića koji je ušao u kazneni prostor i poentirao – 4:0.


– Veseli smo i radosni zbog ove velike i zaslužene pobjede. To je za nas završena priča, u finalu protiv Barcelone u nedjelju dat ćemo sve od sebe da budemo dostojan finalist, rekao je Edo Flego, trener kadeta Rijeke, prenose službene stranice kluba.