Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. studenoga 2019.
Reprezentativni vratar

Simon Sluga o Lokomotivi: 'To je jako teško gostovanje, ali idemo nametnuti svoju igru i uzeti bodove'

Foto Nel Pavletić / PIXSELL
Foto Nel Pavletić / PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 29. ožujak 2019. u 9:28 2019-03-29T09:28:03+01:00

Prvi vratar »bijelih«, Simon Sluga, svjestan je važnosti večerašnje utakmice protiv nezgodnog protivnika - Lokomotive.

– Idemo na teško gostovanje izvući najviše što možemo. Treniramo dobro, neki dečki nam se vraćaju, što nam puno pomaže. Iza sebe imamo dobar rezultat, pokušat ćemo nametnuti našu igru i uzeti bodove – kaže Sluga koji ne bježi od činjenice da su Riječani u Kranjčevićevoj često prolazili kao bosi po trnju.

– Bilo je svega, ali ne vjerujem da će nam to biti u podsvjesti. Nama je u glavama samo to da maksimalno uđemo u utakmicu i pokušamo iskoristiti ono što nam se pruži. Moramo se nametnuti, vratiti se kući s pobjedom.

Sluga je s »kockastima« doživio neugodan poraz od Mađarske, poslije kojega se puno govorilo o prvom vrataru Lovri Kaliniću.

– Mislim da se ne bi trebala dizati tolika frka oko Lovre Kalinića, on je toliko puta dokazao da se radi o kvalitetnoj osobi i vrataru. Napravio je najveći transfer u povijesti hrvatskih vratara i ta činjenica puno govori. Previše je to vratarsko pitanje bilo potencirano, Lovre to nije zaslužilo. A što se ozračja tiče, ono je među nama vratarima, ali i svim ostalim igračima, bilo fantastično. Nije bilo ni najmanje nervoze i nezadovoljstva. Ne može se uvijek ni pobjeđivati. Uostalom, neki porazi dobro dođu da se malo otrijeznimo.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PayDo parking aplikacija