Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 21° 1
Sutra: 17° 21° 2
22. travnja 2018.
Nevjerojatna priča

SVE ZA RIJEKU Dao otkaz u Chicagu kako bi mogao pratiti "bijele" na proslavi povijesne titule

SVE ZA RIJEKU Dao otkaz u Chicagu kako bi mogao pratiti "bijele" na proslavi povijesne titule
SVE ZA RIJEKU Dao otkaz u Chicagu kako bi mogao pratiti "bijele" na proslavi povijesne titule
Autor:
Objavljeno: 19. svibanj 2017. u 10:50 2017-05-19T10:50:00+02:00

Trebao sam još ostati, ali sam dao otkaz da bih mogao biti uz »Rijeku« u ovom trenutku. Kada smo se 1999. godine borili na naslov bio sam u Italiji i nisam mogao stići na utakmicu, ali rekao sam ovoga puta to neću propustiti, kazao je

RIJEKA Kada su se blagajne na ulazu u trening kamp »bijelih« jučer u 15 sati otvorile, Rujevicom se prolomio uzvik oduševljenja kao kada je dan ranije Franko Andrijašević načeo koprivničku mrežu.

Kako i ne bi! Oni najuporniji formirali su red na Rujevici prije devet sat, dakle proveli su ukupno na vrućem rujevičkom asfaltu više od šest sati, a sve to kako bi postali vlasnici ono malo ulaznica koliko je ostalo u slobodnoj prodaji. Ivica Barišić ponosno je potvrdio da je u jutarnjim satima bio prvi koji je stao u red koji se oko 15 sati protezao daleko niz prometnicu koja vodi prema kružnom toku na čvoru Rujevica.

– Prvi sam stao u red i ulaznica je u rukama, vjerujem da će ići na zid, da će biti povijesna. Ovo će biti prvi put da »Rijeka« osvaja naslov prvaka, to je nešto što treba doživjeti – kazao je navijač »Rijeke« sa Škurinja koji je kupio dvije ulaznice, jednu za sebe, a drugu za...

– Šefa! Dobio sam slobodan dan, ali pod uvjetom da nam kupim ulaznice – kazao je Ivica.

Nedugo zatim s ulaznicama u rukama stigao je i Milan Rakić, Kostrenjanin, povratnik iz SAD.

– Vratio sam se iz Chicaga samo zbog »Rijeke«! Supruga se vratila u trećem mjesecu, ja sada. Trebao sam još ostati, ali sam dao otkaz da bih mogao biti uz »Rijeku« u ovom trenutku. Kada smo se 1999. godine borili na naslov bio sam u Italiji i nisam mogao stići na utakmicu, ali rekao sam ovoga puta to neću propustiti! – kazao je Rakić i dometnuo da će na utakmicu protiv »Cibalije« stići i njegovi prijatelji iz San Diega i Miamija.

Milanu i Ivici isplatila se upornost, mnogima koji su proveli sate čekajući (klub im je osigurao boce s vodom), nažalost nije, jer za svega jedno nogometno poluvrijeme (45 minuta) Rujevica je prema očekivanjima – rasprodana.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
S Lidlom do odmora iz snova
Moj apartman s 5 zvjezdica

S Lidlom do odmora iz snova