Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
17. siječnja 2020.
Odlazi teška srca

SLUGA POTPISAO I PORUČIO: Najteži trenutak u mojoj karijeri bila je odluka da napustim Rijeku

Simon Sluga
Simon Sluga
Autor:
Objavljeno: 19. srpanj 2019. u 14:36 2019-07-19T14:36:00+02:00

Bilo je puno lijepih trenutaka u tom periodu i teško mi je izdvojiti samo jedan, ali ako moram, onda je to dolazak u Rijeku sa 16 godina jer to mi je zauvijek  promijenilo život - rekao je Sluga.

RIJEKA Konačno je završen transfer Simona Sluge u redove engleskog drugoligaša Luton Town. Donedavni vratar Rijeke i pričuvni vratar hrvatske reprezentacije potpisao je trogodišnji ugovor kao što je naš portal prvi najavio prije nekoliko dana. Sluga se oprostio od navijača Rijeke dirljivim riječima na klupskim internet stranicama.

- Najteži trenutak u mojoj karijeri bila je odluka da napustim Rijeku. Znao sam da će mi teško pasti, ali nisam mogao zamisliti da ću toliko zavoljeti jedan grad, klub i ljude. Bilo je puno lijepih trenutaka u tom periodu i teško mi je izdvojiti samo jedan, ali ako moram, onda je to dolazak u Rijeku sa 16 godina jer to mi je zauvijek  promijenilo život - rekao je Sluga.

Graem Jones, menadžer Luton Towna najzaslužniji je za dovođenje Sluge. Naime, uspio je klupsku upravu nagovoriti da uloži rekordnu odštetu (od 1,5 di 1,7 mil. eura), u dovođenje vratara reprezentativnog rejtinga.

- Oduševljen sam što smo srušili klupski rekord dovođenjem hrvatskog vratara, koji je praktično postao drugi vratar reprezentacije koja je prije godinu dana igrala u finalu Svjetskog prvenstva. To je pokazuje kvalitetu vratara kojega smo skautirali od ožujka ove godine. Gledali smo Slugu uživo više puta, iznimno je fizički spreman i snažan, zna igrati pa će biti naš jedanaesti igrač u polju, ima sjajnu procjenu i refleks - izjavio je je menadžer kluba Graeme Jones.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.