Obiteljska sreća

SELFIE ZA PAMĆENJE Pogledajte kako je Franko s obitelji ovjekovječio slavlje na Rujevici

P. N.

Foto: Boško Knežević

Foto: Boško Knežević

Riječki fotograf Boško Knežević poslao nam je zaista divnu i neobičnu fotografiju po mnogima najboljeg igrača NK Rijeke Franka Andrijaševića s obitelji i to u trenutku kada su odlučili veliki trenutak ovjekovječiti selfijem



Kad smo već pomislili da smo vidjeli sve fotografije i video priloge velikog slavlja na Rujevici nakon što su nogometaši Rijeke u nedjelju osvojili povijesni naslov prvaka na mail nam je došlo jedno iznenađenje.


Naime, riječki fotograf Boško Knežević poslao nam je zaista divnu i neobičnu fotografiju po mnogima najboljeg igrača NK Rijeke Franka Andrijaševića s obitelji i to u trenutku kada su odlučili veliki trenutak ovjekovječiti selfijem.


“Nakon proslave i veselja na travnjaku terena nakon odigrane utakmice, Franko je dotrčao na tribine i dirljivo i emotivno izljubio svoju malu curicu i suprugu te napravio selfie.Ja bih sliku nazvao… ‘Sreća najveća… familija, je ipak iznad svega!’ “ objašnjava Knežević koji se u tom trenutku zatekao s aparatom u blizini i snimio neobičnu fotografiju.




Knežević se i inače bavi fotografijom a na nedovanom natječaju FOTOSITEĆ 2017 osvojio je prvo mjesto za sportsku fotografiju.   


U svakom slučaju, događaji poput nedjeljnog slavlja, osim što će ostati urezani u kolektivnu memoriju svih navijača Rijeke, ostat će zapisani na brojnim snimkama i fotografijama od kojih su neke zaista posebne.


Foto: Boško Knežević


Foto: Boško Knežević