Nova sredina

Roman Bezjak postao igrač Darmstadta: ‘Vrijeme provedeno u Rijeci bilo je najbolje u mojoj karijeri’

Ivan Volarić

Sukladno dogovoru između klubova svi detalji proglašeni su poslovnom tajnom pa i dužina ugovora



Roman Bezjak u nedjelju je napustio Rujevicu i uz dozvolu kluba otputovao u Darmstadt završiti transfer u redove istoimenog bundesligaša. Slovenski reprezentativac i prvi strijelac lige jučer je obavio liječnički pregled nakon kojega je potpisao ugovor i odmah krenuo prema Brdu kraj Kranja gdje se morao pojaviti u večernjim satima na pripremama slovenske reprezentacije. Na službenim stranicama »Darmstadta« u poslijepodnevnim satima ponedjeljka  objavljena je vijest da je Bezjakov transfer iz »Rijeka« zaključen, ali da su sukladno dogovoru između klubova svi detalji proglašeni poslovnom tajnom pa i dužina ugovora.


Neslužbeno, »Rijeci« bi taj posao trebao donijeti preko tri milijuna eura odštete kada se fiksnom dijelu pribroje odgovarajući bonusi.


– Vrijeme koje sam proveo u »Rijeci« bilo je najbolje u mojoj karijeri. Zahvalio bi se navijačima, predsjedniku  Miškoviću, koji nažalost zbog posla nije mogao biti više uz nas, suigračima, Matjažu Keku, svim trenerima, fizioterapeutima, liječnicima, svima u klubu. Nadam se da će »Rijeka« napraviti što bolji rezultat ove sezone. Vidio sam kako ti igrači treniraju i imaju kvalitetu. Vjerujem u njih i ako nastave ostvarit će dobar rezultat – poručio je Bezjak na oproštaju od Rujevice.