Bijele vedete

Ristovski: Joooj, taj pogodak. Moram zabiti, nadam se već Lokomotivi

Marko Cvijanović

Foto: R: BRMALJ

Foto: R: BRMALJ

 Meni je uvijek na prvom mjestu uspjeh momčadi, a naravno da u svakoj dobroj utakmici kolektiv izbaci pojedinca, kaže Franko Andrijašević



RIJEKA Na licima nogometaša »Rijeke« poslije utakmice više se ocrtavalo olakšanje, negoli pretjerano oduševljenje rutinskom pobjedom što ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje.


– Dobro smo ušli u utakmicu, držali kontrolu svih 90 minuta. Istina, u prilog nam je išao crveni karton, ali mislim da nije bilo nikakvih dvojbi, sve je bilo čisto – kaže Franko Andrijašević, koji je uoči Bosecova prekršaja za najstrožu kaznu nesebično proigrao Bezjaka, iako je sam mogao završiti akciju pogotkom.


– Znam da svi gledaju tko će u našoj momčadi biti najbolji strijelac, ali nisam dvojio kad sam dodavao Bezjaku. Meni je uvijek na prvom mjestu uspjeh momčadi, a naravno da u svakoj dobroj utakmici kolektiv izbaci pojedinca. Gostovanje protiv »Lokomotive«? Neće biti lagano, oni su uvijek nabrijani protiv nas, pogotovo kada im mi dolazimo u goste. Međutim, bez obzira na to, idemo u Kranjčevićevu po nova tri boda.




Stefan Ristovski u dva je navrata bio blizu pogotka, ali na kraju se nije upisao u strijelce.


– Joooj, taj pogodak. Nikako da mi uđe. Ali, zabit ću ga, ne mogu više slušati. Dolazi »Lokomotiva«, a ona mi leži. Nadam se da će mi se otvoriti. Ostali smo svi živi i zdravi, što je najbitnije, zasluženo smo osvojili tri boda.


Sada se moramo dobro odmoriti i nastaviti u ovom ritmu, naravno i zadržati bodovnu prednost pred »Dinamom«. Ne bih rekao da smo se uspjeli sačuvati, većina nas uvijek na terenu daje sve od sebe.


Dobro je što smo na vrijeme zatvorili utakmicu, postigli smo rano dva pogotka, protivnik je dobio crveni karton i poslije toga je sve bilo lakše – rekao je Ristovski.