Premijera u nedjelju

Rijeka protiv Lokomotive na novom stadionu: Rujevica dobila uporabnu dozvolu!

Ivan Volarić

Zadovoljni smo što je sve prošlo u najboljem redu, a vjerujemo da će tako biti i nakon posjeta HNS-ove komisije – kazao je Dean Šćulac



Povjerenstvo za tehnički prijem objekta obišlo je danas u pratnji Deana Šćulca, dopredsjednika »Rijeke« i direktora tvrtke »Stadion Kantrida«, stadion na Rujevici, te izdalo uporabnu dozvolu  koja omogućava organizaciju javnih priredbi počevši od iduće nedjelje (21 sati) kada će nogometaši »Rijeke« vrlo vjerojatno na novom stadionu ugostiti »Lokomotivu«.


Da bi se to doista ostvarilo odgovarajuću licencu mora izdati i HNS-ova komisija koja će ove srijede u poslijepodnevnim satima obići rujevički kompleks.


– Zadovoljni smo što je sve prošlo u najboljem redu, a vjerujemo da će tako biti i nakon posjeta HNS-ove komisije – kazao je Dean Šćulac.




Inače, riječke redove napustio je Nigerijac Obi Ajayi koji će karijeru nastaviti kao posuđeni igrač u BiH prvoligašu »Širokom Brijegu«. Odlaskom trenera vratara Mladena Žganjera iz stožera druge u stručni stožer prve ekipe otvorio se prostor za angažmanom talijanskog  stručnjaka Giuseppea Benatellija (39) koji će ubuduće voditi brigu o vratarima druge ekipe, ali i vršiti funkciju  koordinatora trenera vratara u omladinskom pogonu.